Zonnepanelen kopen?
Installateur zonnepanelen Ravels.

Zonnepanelen kopen Ravels 

Zonnepanelen kopen voor uw woning in Ravels? Wij staan voor u klaar. Onze zonnepanelen installateur is u van A tot Z van dienst. Wij hebben al vele mensen voorzien van zonnepanelen in regio Ravels.

Ervaren zonnepanelen installateur in Ravels

Wij werken voor zowel particulieren, zelfstandigen als bedrijven en industrie in Ravels.

Door naar uw wensen te luisteren vinden wij samen de beste oplossing. Zonnepanelen installateur in Ravels gezocht? Wij zijn hét adres voor zonnepalen, thuisbatterijen en laadpalen in Ravels.

Zonnepanelen kopen zonder terugdraaiende teller nog interessant?

Wanneer u vanaf 1 januari 2021 gebruik maakt van zonnepanelen, komt u in aanmerking voor een eenmalige investeringspremie van netbeheerder Fluvius. Uw gebouw moet dan uiteraard wel zijn aangesloten op het netwerk van Fluvius. Wilt u meer weten? Klik dan op onderstaande link.

https://www.vlaanderen.be/investeringspremie-van-de-netbeheerder-voor-zonnepanelen

Even rekenen…

Veronderstel dat u 14 panelen legt op uw dak. De kostprijs hiervoor zal ongeveer 6000 euro bedragen. Met een gemiddeld verbruik  van 4.000 kWh per jaar levert dat een energiebesparing op van circa 430 euro op elektriciteitsfactuur.

Met een premie van 1200 euro kan u de installatie op +- 9 jaar volledig hebben terugverdiend.

Als u het rendement vergelijkt met de rente op uw spaarboek dan haalt u met zonnepanelen 10% rendement op 25 jaar terwijl u bij de bank amper 0,11% krijgt.

Zonnepanelen kopen en laten installeren door een ervaren zonnepanelen installateur in Ravels

De vraag naar zonnepanelen in Ravels is groot, dit brengt helaas ook veel oplichters en kwakzalvers met zich mee. De zonnepanelen die u bij ons koopt worden geïnstalleerd door een ervaren en gecertificeerd zonnepanelen installateur.

Wij zijn al een aantal jaar actief bezig met het installeren van zonnepanelen in de regio Kempen. Daar kunnen wij u ook voldoende voorbeelden van laten zien, bij zowel particulieren als bedrijven. Zo krijgt u een nog betere impressie van onze werkwijze.

Onderhoud en persoonlijke na-service

Zonnepanelen moeten ook worden onderhouden, daarom leveren wij persoonlijke na-service. Onze zonnepanelen installateur zal uw zonnepanelen onderhouden en indien nodig herstellen. Het herstellen van uw zonnepanelen kan nodig zijn, wanneer er bijvoorbeeld stormschade is opgetreden.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Zonnepanelen aansluiten op laadpaal, thuisbatterij en/of warmtepomp

Onze installateur kan uw zonnepanelen in Ravels ook aansluiten op een warmtepomp, thuisbatterij of laadpaal. Zo haalt u al het voordeel uit uw zonnepanelen.

Voor diepgaandere informatie omtrent een laadpaal thuis verwijzen we u ook graag door naar onze homepagina waar we dieper ingaan op alle aspecten die te maken hebben met residentiële laadpalen.

Waarom zonnepanelen kopen?

Door tekorten wordt alles duurder in het leven. Helaas kunnen wij vandaag de dag niet meer zonder stroom. Gelukkig hoeven we geen geld te betalen voor het laten opkomen van de zon. Zonnepanelen kopen is de eerste stap richting een voordeligere toekomst. Het is een eenmalige investeren die zich op lange termijn zal terugbetalen.

Zonnepanelen kopen voor:

  • Een schoner milieu.
  • Het besparen van energiekosten.
  • Eenmalige investering die zichzelf terugverdiend.

Interesse in zonnepanelen kopen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en advies op maat.

Gratis audit van uw woning in Ravels

De oriëntatie van uw panelen zijn belangrijk voor een goed rendement.

Als u een terugdraaiende teller heeft, is de gangbare werkwijze om de panelen, indien mogelijk zuidelijk gericht op te stellen. Zonder terugdraaiende teller moet u de stroom die u niet verbruikt terug op het net zetten tegen een een vergoeding van +- 6 cent.

D.w.z. dat u het grootste rendement haalt wanneer u niet thuis bent en die energie moet u verkopen aan een veel lagere prijs dan wanneer u energie moet aankopen. Dat heeft als gevolg dat u, indien mogelijk, beter af bent oostelijk of westelijk gerichte panelen zodat u meer energie opwerkt wanneer u in de namiddag of ’s avonds thuiskomt. Hierdoor zal u ook een minder zware omvormer nodig hebben wat dan eveneens een financiële meevaller is.

Een combinatie van oost-west georiënteerde panelen i.c.m. een thuisbatterij is de best oplossing die u kan hebben. Uw overschot slaat u op voor de rest van de dag of voor later gebruik. Met een batterij en de juiste oriëntatie stijgt het eigen verbruik van zonnepanelen van gemiddeld 30% naar 60 à 80%.

zonnepanelen kopen, installateur zonnepanelen

Zonnepanelen Ravels – onze aanpak:

Wij geven u een voorstel op maat.

Een vrijblijvend bezoek aan huis of kantoor.

Wij hanteren eerlijke prijzen.

Duidelijke afspraken voor de beste samenwerking.

Leveren persoonlijke Na-Service.

Installatie van A tot Z.

Wilt u zonnepanelen kopen?

Betrouwbare zonnepanelen installateur in de buurt gezocht?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

INSTALLATEUR VOOR LAADPALEN, ZONNEPANELEN & THUISBATTERIJEN:

✓ Actief in de Kempen!
✓ Jarenlange ervaring
✓ Gratis persoonlijk advies
✓ Gebruik van kwalitatieve A-merken
✓ Correcte prijzen
✓ Uitstekende Na-Service