Laadpaal installateur Geel
Tom Mertens, expert in laadpalen.

Laadpaal installateur Geel

Laadpaal thuis? Neem gerust contact met ons op. Wij leveren en installeren laadpalen bij uw thuis of op uw bedrijf in regio Geel.

Door naar uw wensen te luisteren vinden wij samen de beste oplossing. Installateur voor laadpalen gezocht in Geel? Wij zijn hét adres voor laadpalen, zonnepalen en thuisbatterijen in de regio Kempen.

Wij werken voor zowel particulieren, zelfstandigen als bedrijven en industrie.

Laadpaal thuis? Onze laadpaal installateur kan het volgende voor u doen:

Wij bieden u verschillende mogelijkheden, op die manier kunnen wij onze diensten toepassen op woningen en bedrijfspanden in Geel. Uiteraard gaan wij eerst met u in gesprek.

Zo kunnen wij peilen wat voor u de beste oplossing is en een gepaste offerte opstellen.

Wij maken alleen gebruik van de beste merken, zoals Hager, Schneider, Wallbox, Alfen en EASEE. U krijgt een all-in installatie door een zeer ervaren elektricien.

Onze mogelijkheden voor laadpalen in Geel:

  • Een monofase of driefase aansluiting.
  • Met of zonder badge systeem.
  • Vaste kabel of zonder kabel.
  • Montage aan de muur of op een zuil.
  • Verschillende merken in verschillende kleuren.
  • Met of zonder koppeling aan slimme meter.
  • Met of zonder load balancing.
  • Koppeling aan slimme batterij of zonnepanelen.

Laadpaal thuis Geel

Lees hieronder meer over de mogelijkheden omtrent een laadpaal bij uw thuis in Geel.


Monofase of driefase aansluiting?
Wanneer u gebruik wilt maken van een elektriciteitsaansluiting, moet de woning of het bedrijfspand aangesloten zijn op het laagspanningsdistributienet. De verbinding kan op twee manieren aangesloten worden, namelijk via een monofase aansluiting of driefase aansluiting.

Als particulier heeft u in de meeste gevallen voldoende aan een monofase aansluiting. Dit is voldoende voor het laten draaien van de wasmachine, droger en bijvoorbeeld inductie kookplaat.

Wanneer u een elektrische auto wilt opladen voor uw woning of kantoor, of beschikt over andere apparatuur die veel vermogen nodig hebben. Kunt u het beste kiezen voor een driefase aansluiting. Zo voorkomt u dat uw apparaten uitvallen en kunt u gerust meerdere apparaten tegelijk voorzien van stroom.

Wij zullen u de aansluiting geven die het beste bij uw situatie past.

Met of zonder badge systeem?
Het is uiteraard heel handig om zo’n laadpaal voor uw woning of kantoor te hebben staan. Helaas kunnen mensen er ook misbruik van maken, u wilt natuurlijk niet dat een ander op uw kosten zijn of haar auto gaat opladen.

Bij ons kunt u kiezen voor een laadpaal met of zonder badge systeem. Wanneer de laadpaal beschikt over een badge systeem, kunnen alleen de mensen met een pasje gebruik maken van de laadpaal.

Met of zonder load balancing?
Binnen een woning of bedrijfspand wordt er nogal wat stroom verbruikt. Helemaal wanneer u ook nog eens een auto aan de laadpaal heeft staan. Wanneer verschillende apparaten tegelijk gebruikt worden, kan er stroomuitval optreden.

U kunt dan besluiten om over te stappen van een monofase aansluiting naar een driefase aansluiting. Het is echter ook mogelijk om gebruik te gaan maken van load balancing.

Dit is een techniek die de laadsnelheid van uw laadpaal aanpast op het overige stroomverbruik. Wanneer de wasmachine en vaatwasser zijn uitgedraaid zal de laadsnelheid automatisch toenemen. Indien het nodig is kan onze installateur een laadpaal met load balancing bij u installeren.

Bent u al geïnteresseerd geraakt? Neem dan nu direct contact met ons op. Wij komen vrijblijvend tot bij uw thuis in Geel. We beantwoorden dan al uw vragen en geven advies op maat. Nadien krijgt u een vrijblijvende offerte op maat.

Voor diepgaandere informatie omtrent een laadpaal thuis verwijzen we u ook graag door naar onze homepagina waar we dieper ingaan op alle aspecten die te maken hebben met residentiële laadpalen.

laadpalen thuis, installateur laadpalen

Installateur laadpalen Geel – onze aanpak:

Wij komen vrijblijvend op locatie.

Geven een voorstel op maat.

Maken duidelijke afspraken.

Geven eerlijke prijzen.

Installatie van A tot Z.

Geven persoonlijke na-service.

INSTALLATEUR VOOR LAADPALEN, ZONNEPANELEN & THUISBATTERIJEN:

✓ Actief in de Kempen!
✓ Jarenlange ervaring
✓ Gratis persoonlijk advies
✓ Gebruik van kwalitatieve A-merken
✓ Correcte prijzen
✓ Uitstekende Na-Service