Installateur thuisbatterij Kasterlee
Thuisbatterij kopen?

Installateur thuisbatterij Kasterlee

Thuisbatterij kopen? Dan zit u bij in regio Kasterlee goed bij installateur Tom Mertens. Expert in thuisbatterijen. Lees hieronder alles wat u moet weten over thuisbatterijen. Toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Waarom is een thuisbatterij kopen zo interessant?

Heeft uw woning in Kasterlee zonnepanelen met een digitale meter (zonder terugdraaiende teller)? U moet de energieopbrengst van uw zonnepanelen die u niet gebruikt verplicht terug verkopen aan het elektriciteitsnet tegen een zeer laag tarief van 6 cent (uiteraard moet u dan op andere momenten verplicht energie afnemen aan veel duurdere tarieven).

U kunt er echter ook voor kiezen om een thuisbatterij te gebruiken.

Zo kunt u de energie in uw eigen woning of bedrijfspand opslaan en bent u minder afhankelijk van uw netbeheerder. Als installateur installeren we thuisbatterijen, zonnepanelen en laadpalen in regio Kasterlee, bij zowel particulieren als bedrijven.

Wat kost een thuisbatterij?

Wanneer u gebruik maakt van een thuisbatterij heeft u recht op een premie. Dit geldt voor zowel gekochte thuisbatterijen als thuisbatterijen die u leaset. Deze premie is tot 2024 verlengd door de Vlaamse regering, ook hebben zij extra budgetten vrijgemaakt. De prijzen van een thuisbatterij zijn afhankelijk van de hoeveelheid kWh.

Wilt u meer informatie over premies voor thuisbatterijen? Klik dan op onderstaande link.

https://www.vlaanderen.be/premie-voor-de-aankoop-of-leasing-van-een-thuisbatterij-voor-zelf-opgewekte-energie

In de eerste plaats is de prijs afhankelijk van de opslag. Een thuisbatterij met 3 kWh is bijvoorbeeld goedkoper dan een thuisbatterij met 14 kWh. Een batterij met 3 kWh heeft bijvoorbeeld een richtprijs van 4.000 euro, terwijl een batterij met 14 kWh al snel 10.000 euro kost.

Hoeveel kan ik besparen met een thuisbatterij?

Een batterij kan je helpen om je zelfverbruik te verhogen tot 60 à 80% (in plaats van 30% zonder batterij).

Hoeveel kan ik besparen? Een gemiddeld gezin in Kasterlee heeft een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 4000 kWh. Ze kiezen voor een thuisbatterij van 5,8 kWh, waarmee ze hun zelfverbruik kunnen verhogen tot 60% (in plaats van 30%). De batterij kost hen na aftrek van de premie en inclusief hybride omvormer 2500€.

Zonder batterij bespaart het gezin jaarlijks 430€ op zijn elektriciteitsfactuur. Met batterij is dat 700€!

Installateur thuisbatterij gezocht in Kasterlee? Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies. Wij komen tot bij bij u voor een plaatsbezoek en bespreken alle mogelijkheden.

Installateur thuisbatterij Kasterlee

Lees hieronder alle voordelen van een batterij voor energieopslag.

Hoe lang slaat een thuisbatterij stroom op?

U kunt een thuisbatterij ongeveer 15 tot 25 jaar gebruiken. De levensduur is namelijk afhankelijk van de kwaliteit van de cellen. Een thuisbatterij van goede kwaliteit kan 8.000 cycli aan. U moet rekening houden met een cycli van 360 per jaar, dit zijn ongeveer 22 jaren.

Wij nemen in dit geval een thuisbatterij van 10 kWh als voorbeeld. Deze kan 24 uur lang een vermogen van zo’n 416 watt leveren, dit is dan ook weer afhankelijk van de omvormer die u gebruikt.

Koppeling met een laadpaal

De laadpaal installateur kan de thuisbatterij ook koppelen aan de laadpaal. Dit is om verschillende redenen uiteraard zeer voordelig te noemen.

In de eerste plaats is dit ideaal voor particulieren met een elektrische of hybride auto. Ze kunnen dan zelf de energie opwekken voor het gebruik van de laadpaal. Zeker voor mensen met een digitale meter (en dus zonder terugdraaiende teller) is dit een enorme troef.

Daarnaast is het ook ideaal voor bedrijven. Je kunt dan namelijk als bedrijf de werknemers met een elektrische auto goed bedienen. Tegenwoordig besluiten immers steeds meer mensen een elektrische auto aan te kopen.

Voor diepgaandere informatie omtrent een laadpaal thuis in Kasterlee verwijzen we u ook graag door naar onze homepagina waar we dieper ingaan op alle aspecten die te maken hebben met residentiële laadpalen.

Waarom een thuisbatterij kopen?

Een thuisbatterij is een eenmalige investering die u op lange termijn geld zal besparen. Door gebruik te maken van een thuisbatterij wordt u minder afhankelijk van uw netbeheerder en draagt u bij aan een beter milieu.

Nu een thuisbatterij kopen? Op zoek naar een geschikte installateur voor thuisbatterijen in Kasterlee? Neem gerust contact met ons op.

zonnepanelen kopen, installateur zonnepanelen

Installateur thuisbatterij Kasterlee, onze aanpak:

Wij komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken.

Geven u een voorstel op maat.

Maken duidelijke afspraken met u.

Hanteren eerlijke prijzen.

Leveren persoonlijke Na-Service.

Bieden een installatie van A tot Z.

INSTALLATEUR VOOR LAADPALEN, ZONNEPANELEN & THUISBATTERIJEN:

✓ Actief in de Kempen!
✓ Jarenlange ervaring
✓ Gratis persoonlijk advies
✓ Gebruik van kwalitatieve A-merken
✓ Correcte prijzen
✓ Uitstekende Na-Service